Je tarief gaat omhoog !

Wij €4 en de rest is voor jou. Snelle uitbetaling.

Meer informatie

Het UPRATE concept


Ben je als ZZP'er werkzaam in de ICT-sector? Zoek je de ideale intermediair die jou kan helpen aan een mooie opdracht bij een grote klant?
Kies voor UPRATE.
Dan ga je er namelijk flink op vooruit, in meerdere opzichten:

Hoger tarief

Wij houden slechts €4 op je tarief in, terwijl andere intermediairs een veelvoud van dat bedrag incasseren. Hierdoor kun je bij UPRATE voor dezelfde opdracht een hoger tarief vragen.

Meer kans op succes

Je bent goedkoper voor de eindklant en dus zal die eerder voor jou kiezen dan voor andere ICT-specialisten die dezelfde opdracht via een dure intermediair proberen te scoren. Er zit gegaran­deerd geen partij tussen ons en de eindklant.

Geen gedoe

Wij helpen je om positief op te vallen bij de eindklant, we doen de administratie en verder heb je geen last van ons. Geen voortgangs­gesprekken. Geen ongevraagde telefoontjes. Geen gezeur in je inbox.

Expertise

Jouw contact­persoon en tevens account manager heeft meer dan 20 jaar ervaring met interim ICT-opdrachten en is zelf een ICT-professional van academisch niveau.

Onze werkwijze


Veel grote organisaties hebben tegenwoordig een online inhuur­systeem of tender­systeem, waar ook kleine bedrijven zich kunnen aanmelden als leveran­cier. Ook wij zijn op die manier geaccep­teerd als leveran­cier van IT-personeel door vele bedrijven en instanties.

Werving en selectie

Voor elke vacature krijgen wij een notificatie. Wij selecteren hieruit de vaca­tures die bij ons bedrijfs­profiel passen en zetten die op freelance.nl. Uit de reacties die wij hierop ontvangen, selecteren wij één of meerdere kans­hebbers. Wij kijken kritisch naar de reacties die we ontvangen en nemen contact op met potentiële kandidaten om de opdracht door te spreken. We stellen zonodig voor om ver­bete­ringen aan te brengen in het CV. Ook wordt het concept­contract besproken. Vervolgens worden alle gegevens ingevuld in het inhuur­systeem van de eindklant en de stukken worden geüpload. Na enige tijd ont­vangen wij een reactie, die wij direct terug­koppelen naar de kandidaat. Als de kandidaat wordt uitge­nodigd voor een gesprek, dan gaat hij/zij daar zelf­standig naartoe. Ook de uit­eindelijke beslissing van de klant ontvangen wij online en sturen wij z.s.m. door naar de kandidaat.

Contract, administratie en uitbetaling

Wij doen een voorstel voor een contract, dat voldoet aan de eisen van zowel de klant als de belasting­dienst (i.v.m. Wet DBA). De kandidaat wordt aangeboden nadat we het eens zijn geworden over het contract.

Wij zorgen voor een gedegen admini­stratie conform de wettelijke eisen. ZZP'ers die via ons werken factureren maandelijks na afloop van de gewerkte maand. De factuur dient voorzien te zijn van een overzicht van de gewerkte uren zoals vereist door de klant. Hierop sturen wij een factuur met dezelfde urenstaat naar de klant. Na beta­ling door de klant, maken wij het geld direct over naar de ZZP'er.

Snelle en betrouwbare afhandeling tegen een heel voordelig tarief.
Goede terugkoppeling, professionele aanpak.
Kees Klop, C/C++ software engineer, werkzaam geweest bij LVNL via UPRATE

Betrouwbaar, professioneel en punctueel.
Kent de wereld van de zelfstandig professional in de IT als geen ander.
Sander Gerretse, C++ software engineer, werkzaam geweest bij LVNL via UPRATE

Even voorstellen


UPRATE is een concept van Admiraal Softwareontwikkeling, een eenmanszaak in Hoofddorp. Ik zal me even voorstellen.

Carrière

Mijn naam is Hans Admiraal, geboren in 1966 en vanaf mijn vroege tiener­tijd al bezig met computers. In heb in 1989 mijn informatica­studie aan de TU Delft afgerond en ben daarna als ontwikkelaar gaan werken. Bij Compuware ben ik doorgegroeid naar architect en heb die rol ook gekregen bij Ordina, waar ik 10 jaar lang detacherings­klussen heb gedaan. Sinds 2010 ben ik zelfstandig en doe ik informatie­analyse en architectuur.

Huidige situatie

Momenteel werk ik 36 uur per week voor Lucht­verkeers­leiding Nederland. Daarnaast besteed ik tijd aan mijn gezin en ben ik vrijwilliger bij House of Joy, een christelijk inloophuis voor migranten. Toch heb ik genoeg tijd over om enkele collega-zzp'ers een mooie opdracht aan te bieden.

Contact


Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waterwolf 30
2131 HR  Hoofddorp

infouprate.nl

06 11 621 544